Rog 52

3225 XH HELLEVOETSLUIS € 300.000,-
Woonopp. 101 m2
Perceelopp. 139 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1981
Omschrijving Deze tussenwoning is tot in de puntjes afgewerkt en is in de afgelopen jaren volledig gemoderniseerd waardoor u eigenlijk niets meer hoeft te doen wanneer u eigenaar wordt van de woning. De huidige eigenaar heeft met oog voor detail en goede materialen de woning tot een heus paleisje omgetoverd. Naast de dakkapel op de 2e verdieping beschikt de woning o.a. over kunststof ramen en kozijnen met HR++ beglazing en een keurig aangelegde voor- en achtertuin. Dankzij de 4 slaapkamers is deze woning uitermate geschikt voor gezinnen of wanneer u juist op zoek bent naar net dat beetje extra ruimte.

De indeling is als volgt:

Vanuit de hal, alwaar tevens de meterkast en de geheel betegelde toiletruimte zijn, bereikt u de doorzonwoonkamer. De open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een L-vormige inrichting met inbouwapparatuur als een koelkast, combi-oven, inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

De achtertuin is keurig afgewerkt met bestrating, borders en een berging met overkapping. Dankzij de grote voortuin is dit ook een prima plek om in de avonduren van de zomerse zon te genieten.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een geheel betegelde badkamer met zwevend toilet, ligbad en wastafelmeubel.

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar met op de overloop de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel. Ook is hier een 4e slaapkamer welke een prima afmeting heeft, dit mede dankzij de dakkapel. Ook is hier voldoende bergruimte.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1981;
• Energielabel A;
• Laminaat vloerafwerking op de begane grond, 1e en 2e verdieping;
• Gestucte wanden op de begane grond, overloop en zolder;
• Gestuct plafond op de begane grond;
• De keuken is in 2019 vernieuwd;
• Nagenoeg alle binnendeuren zijn in 2019 vernieuwd;
• Kunststof ramen en kozijnen met HR ++ beglazing uit 2008;
• Remeha HR c.v. combi-ketel, geplaatst in 2019;
• De mechanische ventilatie is in 2023 vernieuwd;
• Hoogwaardig afgewerkte woning;
• De badkamer is 2023 vernieuwd;
• Het toilet is in 2019 vernieuwd;
• Gelegen in woonwijk de Kooistee op een gunstige locatie ten opzichte van voorzieningen.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 101 m2
Bouwjaar 1981
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 300.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht