Rondostraat 125

3223 PB HELLEVOETSLUIS € 400.000,-
Woonopp. 124 m2
Perceelopp. 154 m2
1 badkamer
2 toiletten
6 kamers waarvan
5 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1999
Omschrijving Woonwijk de Ravense Hoek is een geliefde wijk welke zich aan de rand van Hellevoetsluis bevindt. Uitvalswegen, scholen, het Ravense park- en bos bevinden zich in de directe omgeving. In deze mooie woonwijk kunnen wij u deze leuke 6-kamer eindwoning met dakterras te koop aanbieden. De woning heeft dankzij de rechte gevels veel effectieve ruimte.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Via de hal bereikt u via de mooie stalen deur met rookglas de woonkamer welke over de gehele breedte van de achterzijde is en daardoor directe betrokkenheid heeft met de achtertuin. In de open keuken is er een L-vormige inrichting met inbouwapparatuur als een vaatwasser, koelkast, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en heteluchtoven. Ook is er in de keuken extra bergruimte dankzij de trapkast. In de hal bevinden zich tevens de meterkast en de geheel betegelde toiletruimte.

De achtertuin is netjes bestraat met achter in de tuin een stenen berging. Er is een achterom aanwezig.

1e verdieping:
Er zijn op deze etage drie slaapkamers, welke allemaal van een ruim formaat zijn met aan de voorzijde de ouderslaapkamer over de gehele breedte van de woning. De geheel betegelde badkamer is in 2019 vernieuwd en ingericht met een wastafel met meubel, douchecabine, ‘zwevend’ toilet en ligbad.

2e verdieping:
Op de overloop is de deur naar het dakterras, welke zich aan de voorzijde van de woning bevindt. U kunt hier al in de vroege ochtenduren heerlijk genieten van de opkomende zon. Ook zijn er op deze verdieping twee slaapkamers en de stookruimte met de opstelplaats van het witgoed.

Bijzonderheden:

• Stenen berging in de achtertuin;
• Bouwjaar 1999;
• PVC vloerafwerking op de begane grond;
• 154 m² eigen grond;
• Volledig geïsoleerd;
• Intergas HR c.v. combi-ketel (lease) uit 2017;
• Spuitwerkwanden;
• Energielabel A;
• Kunststof en hardhouten ramen en kozijnen met dubbele beglazing;
• Rolluik in de slaapkamer aan de achterzijde en voorzijde;
• De trap is in 2019 bekleed met PVC;
• Vloerverwarming als bijverwarming op de begane grond.


Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Hoekwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 124 m2
Bouwjaar 1999
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 400.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht