Snoek 8

3225 XJ HELLEVOETSLUIS € 325.000,-
Woonopp. 105 m2
Perceelopp. 135 m2
1 badkamer
3 toiletten
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1980
Omschrijving Verduurzaamd, keurig onderhouden en centraal gelegen, dat zijn enkele kenmerken van deze leuke
5-kamer ééngezinswoning. De woning is gelegen in woonwijk “De Struyten” met op korte afstand het centrum, scholen en sport- en recreatiemogelijkheden. Naast kunststof ramen en kozijnen met HR++ beglazing beschikt de woning over 10 zonnepanelen wat het onder andere heeft mogelijk gemaakt dat er een energielabel A+ is afgegeven.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Via de entree bereikt u de woonkamer welke aan de voorzijde is gelegen. De eetkamer en keuken zijn aan de achterzijde gesitueerd waarbij de keuken is voorzien van een L-vormige inrichting met inbouwapparatuur als een heteluchtoven, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koffie-automaat, koelkast, vriezer, vaatwasser en magnetron. In de hal is de geheel betegelde toiletruimte bereikbaar welke in 2021 vernieuwd is.

Zowel de voor- als achtertuin zijn keurig aangelegd en voorzien van sierbestrating, een vijvertje met waterval en borders. De erfafscheiding bestaat uit houten schuttingdelen welke verankerd zijn met betonpalen. Achter in de tuin is er een houten berging voorzien van een grote schuifdeur met fraaie overkapping waar u al snel heerlijk kunt vertoeven. Ook is er een stenen geïsoleerde berging.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers waarbij er 2 kamers zijn voorzien van een vaste kast. De badkamer is geheel betegeld en ingericht met een zwevend toilet, douche en wastafel met meubel.

2e verdieping:
De 2e verdieping is via een vaste trap te bereiken en beschikt over nog een slaapkamer. Ook is hier bergruimte en de opstelplaats van verwarmingsinstallatie en het witgoed.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1980;
• Energielabel A+;
• 135 m2 eigen grond;
• De keukenapparatuur is grotendeels tussen 2021 en 2023 vernieuwd;
• Intergas HR c.v. combi-ketel uit 2014;
• 10 zonnepanelen, geplaatst uit 2021;
• De stenen berging is geïsoleerd (dak en muur);
• Zonwerende beglazing op de 1e verdieping;
• Kunststof ramen en kozijnen met HR++ beglazing (2021);
• PVC vloerafwerking op de begane grond en 1e verdieping;
• Voorkeur oplevering eind oktober 2024.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Van deze woning is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 105 m2
Bouwjaar 1980
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 325.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht