Steenhouwer 5

3225 GH HELLEVOETSLUIS € 310.000,-
Woonopp. 98 m2
Perceelopp. 114 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1982
Omschrijving Wat een leuke woning is dit! Deze geheel gemoderniseerde tussenwoning is gelegen in een rustige straat aan de rand van de woonwijk en in een mooie groene omgeving. Aan de voorzijde is er een singel en op korte afstand niet alleen het Kooistee bos, maar ook het buurtwinkelcentrum, scholen en sportgelegenheden. De woning is niet alleen gemoderniseerd maar ook keurig onderhouden door de huidige eigenaar en daarom instapklaar.

De indeling is als volgt:
Via de entree bereikt u de woonkamer, deze bevindt zich aan de voorzijde. Aan de achterzijde is er een open keuken met U-vormige inrichting en inbouwapparatuur als een koelkast, vriezer, 5-pits gaskookplaat, heteluchtoven en afzuigkap. In de hal is de trap naar de verdieping maar ook de toiletruimte met ‘zwevend toilet’ en handwasbakje.

Op de 1e verdieping zijn er 2 royale slaapkamers en een geheel betegelde badkamer met inloopdouche, zwevend toilet en wastafel met meubel.

De 2e verdieping is eveneens met een vaste trap toegankelijk met op deze verdieping op de overloop de opstelplaats van het witgoed en de c.v. combi-ketel. De 3e slaapkamer is net als de rest van de woning keurig afgewerkt en biedt veel bergruimte.

De achtertuin is recent geheel opnieuw aangelegd met sierbestrating, een houten schutting als erfafscheiding en een stenen berging met bergzolder.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1982;
• 114 m² eigen grond;
• Dubbele beglazing;
• Energielabel C;
• Vaillant HR c.v. combi-ketel uit 2016;
• Vernieuwde keuken uit 2016;
• PVC vloerafwerking op de begane grond;
• De badkamer is vernieuwd in 2017;
• In 2016 is alle bedrading van de elektriciteit vervangen;
• Mechanische ventilatie uit 2017.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 98 m2
Bouwjaar 1982
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 310.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht