Zandpad 18

3223 BZ HELLEVOETSLUIS € 319.500,-
Woonopp. 129 m2
Perceelopp. 243 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1970
Omschrijving VANWEGE DE VELE REACTIES OP DEZE WONING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN

In een rustige straat van het gezellig dorpje Nieuwenhoorn is deze hoekwoning met uitbouw gelegen op een perceel van 156 m² eigen grond. De woning is netjes onderhouden, heeft aan de voorzijde voldoende parkeergelegenheid en voldoet aan de binnenzijde zeker aan de huidige woonwensen van comfortabel wonen waardoor deze instapklaar is voor de nieuwe eigenaar.

De indeling is als volgt:
In de hal is trapkast en de geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en handwasbakje. Zodra u de woonkamer betreed zult u aangenaam verrast zijn met de hoeveelheid licht en ruimte welke mede dankzij de aanbouw/serre met grote raampartijen wordt gecreëerd. De houtkachel zorgt voor net dat beetje extra sfeer in de donkere maanden. Te midden van de woning is de open keuken, welke via een toog bereikbaar is. Deze is voorzien van inbouwapparatuur als een 6-pits gasfornuis, koelkast, magnetron, vaatwasser en heteluchtoven.

De achtertuin is voornamelijk bestraat met houten schuttingdelen en daardoor onderhoudsvriendelijk. De stenen berging bevindt zich achter de tuin en is via een pad toegankelijk.

Via de overloop op de 1e verdieping komt u in de geheel betegelde badkamer met inloopdouche, zwevend toilet en wastafelmeubel. Van de 3 slaapkamers welke zich op deze etage bevinden zijn er 2 voorzien van een vaste kastenwand.

Dankzij de nokverhoging op de 2e verdieping is er ook op deze verdieping veel ruimte waarbij het mogelijk is om de royale slaapkamer te splitsen in 2 kamers. De opstelplaats van het witgoed is netjes weggewerkt in een kastenwand.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1970;
• De berging, het mandelige pad en de woning hebben aparte kadastrale nummers;
• Vaillant HR c.v. combi-ketel uit 2011;
• Plavuizen vloer met vloerverwarming op de begane grond;
• Energielabel D;
• De voorzijde is in 2022 geschilderd;
• Kunststof ramen en kozijnen op de 1e verdieping;
• Laminaat vloerafwerking op de 1e en 2e verdieping;
• Glasvezel aanwezig;
• De uitbouw/serre is gebouwd in 2003;
• De bitumineuze dakbedekking op de uitbouw is in 2018 vervangen en op de berging in 2017.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Hoekwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 129 m2
Bouwjaar 1970
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 319.500,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht