Vleugel 85

3192 WD HOOGVLIET ROTTERDAM € 325.000,-
Woonopp. 107 m2
Perceelopp. 181 m2
1 badkamer
0 toiletten
3 kamers waarvan
2 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1974
Omschrijving Aan een autovrij pad in een leuke woonwijk is deze keurig onderhouden tussenwoning gelegen op een perceel van 181 m² eigen grond. Aan de achterzijde is de woning vrij gelegen en heeft u een leuk uitzicht op ‘groen’. De woning is de afgelopen jaren gemoderniseerd en onder andere voorzien van een vernieuwde badkamer, toiletruimte en vloerafwerking op de verdieping. Dankzij de rechte gevels is er veel effectieve ruimte.

De indeling is als volgt:
In de hal is de geheel betegelde toiletruimte welke is voorzien van een ‘zwevend’ toilet. Ook is hier de c.v. kast. Vanuit de hal komt u in de woonkamer welke aan de achterzijde van de woning is gesitueerd. De open haard biedt in de koudere maanden net wat meer warmte en gezelligheid en deze is keurig afgewerkt met een marmeren blad. Dankzij de grote glazen pui aan de achterzijde heeft u directe betrokkenheid met de achtertuin. Te midden van de woning is er een spiltrap. De open keuken is aan de voorzijde en biedt meer dan genoeg bergruimte. De keukeninrichting is gerenoveerd en beschikt over inbouwapparatuur als een afzuigkap, keramische kook- en grillplaat, vaatwasser, oven en magnetron.

Zowel de voor- als achtertuin zijn voorzien van nette bestrating waarbij er in de achtertuin tevens kunstgras aanwezig is. Via houten schuttingdelen is de tuin gescheiden van de buurpercelen.

Via een royale vide zijn de 2 slaapkamers bereikbaar waarbij de ouderslaapkamer een grote vaste kastenwand heeft. De huidige eigenaar heeft een gezellige royale werkplek op de vide welke dankzij de lichtkoepel net dat beetje lichtinval krijgt. De badkamer is echt een plaatje, deze is geheel betegeld en ingericht met een douche, zwevend toilet en wastafel met meubel.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1974;
• Nefit HR c.v. combi-ketel uit 2017;
• Keukenrenovatie in 2014;
• Laminaat vloerafwerking op de verdieping (2017);
• Vloer- en wandafwerking op de begane grond vernieuwd in 2014;
• Vervangen van voordeur met HR++ beglazing in 2014;
• Kunststof ramen en kozijnen met dubbele beglazing;
• De toiletruimte is in 2017 vernieuwd;
• Zonnescherm, screen en plissé hordeur (2023)
• Stenen berging aan de voorzijde;
• Badkamer vernieuwd in 2020;
• VVE kosten voor onderhoud boeiborden van de luifels in de wijk € 90,-- per jaar.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 107 m2
Bouwjaar 1974
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 325.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht