Korenbloem 84

3227 BB OUDENHOORN € 375.000,-
Woonopp. 100 m2
Perceelopp. 98 m2
1 badkamer
2 toiletten
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2024
Omschrijving Zag u uzelf al wonen in deze nieuwbouwwoning in de wijk ‘De Akkerranden’ maar was u net te laat bij de start verkoop? Dan heeft het zo moeten zijn en heeft u alsnog de mogelijkheid om deze energie neutrale en gasloze woning aan te kopen. De woning zal opgeleverd worden met een mooie luxe keuken met inbouwapparatuur en de nodige voorbereidingen welke zullen bijdragen aan het optimale woongenot. Woonwijk de Akkerranden bevindt zich aan de rand van het dorp Oudenhoorn en ligt op een steenworp afstand van Hellevoetsluis met aldaar alle voorzieningen.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
In de hal is de toiletruimte en de toegang tot de woonkamer. Deze bevindt zich aan de achterzijde waardoor u directe betrokkenheid heeft met de achtertuin. De open nette keuken is voorzien van een degelijke keukeninrichting met een Quooker en inbouwapparatuur als een vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven, inductie-kookplaat en afzuigkap.

In de achtertuin bevindt zich de berging. De tuin dient nog wel te worden aangelegd.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers en de badkamer. Deze is ingericht met een wastafel met meubel, zwevend toilet en douche.

2e verdieping:
De 2e verdieping is via een vaste trap te bereiken en is momenteel een grote open ruimte. Dankzij de dakkapel is het goed mogelijk om hier een riante slaapkamer te realiseren.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 2024;
• Energielabel A++++;
• Circa 98 m2 eigen grond;
• Volledig geïsoleerd;
• Warmtepomp;
• WTW-installatie;
• 8 zonnepanelen;
• Moderne binnendeuren;
• Koeling en verwarming.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Van deze woning is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 100 m2
Bouwjaar 2024
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 375.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht