Molendijk 26

3227 CC OUDENHOORN € 325.000,-
Woonopp. 123 m2
Perceelopp. 560 m2
1 badkamer
1 toilet
6 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1950
Omschrijving Te midden in de polder van Oudenhoorn is deze vrijstaande woning aan een dijk gelegen op een perceel van 560 m² eigen grond. De woning dient gerenoveerd te worden om aan de hedendaagse woonwensen te voldoen en de bouwkwaliteit. Het zou wellicht een betere optie zijn om deze woning te slopen en er een nieuwe vrijstaande woning te bouwen. Uiteraard conform de regels van het geldende bestemmingsplan.

De indeling is als volgt:
Via de entree komt u in de woonkeuken, deze bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Naast de keuken is er een berging waar de opstelplaats van het witgoed is. Net als de rest van de woning is ook de badkamer gedateerd en ingericht met een wastafel en douche. Het toilet bevindt zich in een separate ruimte. De woonkamer bestaat uit een voor- en achterkamer.

1e verdieping:

Op de 1e verdieping zijn er 4 slaapkamers.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1950;
• 560 m² eigen grond;
• Energielabel G;
• Vrije ligging;
• Transport via Verzijl notarissen;
• De niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule zullen in de koopovereenkomst worden opgenomen;
• Plattegrond aanwezig;
• NEN 2580 meetrapport aanwezig;
• Bouwkundig rapport aanwezig.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Vrijstaande woning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 123 m2
Bouwjaar 1950
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 325.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht