Raadhuislaan 34c

3235 AP ROCKANJE € 265.000,-
Woonopp. 45 m2
Perceelopp. 0 m2
1 badkamer
1 toilet
2 kamers waarvan
1 slaapkamer(s)
Gebouwd in
2016
Omschrijving Op korte afstand van zowel het strand als de dorpskern is dit leuke 2-kamer appartement gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig complex. Dankzij de recente bouw in 2016, is de woning volledig geïsoleerd en van het hedendaags wooncomfort voorzien. Op het balkon kunt u in de zomerse maanden heerlijk genieten van de ondergaande zon.

De indeling is als volgt:

Vanuit de centrale, afgesloten hal kunt u zowel via de lift als via de hardhouten trap naar de woonverdieping naar het appartement. Ook is er vanuit deze hal de toegang tot de berging.

1e verdieping:

Via de hal bereikt u de woonkamer met aangrenzend balkon. De open keuken heeft een moderne inrichting en is voorzien van een kookeiland en inbouwapparatuur als een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en combi-oven. Dit kookeiland kan prima dienen als eetgelegenheid voor 4 personen. De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. De geheel betegelde badkamer is ingericht met een douche en wastafel met meubel. Het toilet is in een separate ruimte.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 2016;
• Het appartement is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming;
• Intergas HR c.v. combi-ketel uit 2016;
• Bijdrage VvE € 156,42;
• Energielabel A;
• Volledig geïsoleerd;
• Gestucte wanden;
• Separate ruimte voor het witgoed;
• Berging in onderbouw.


Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Van deze woning is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type
Soort
Woonoppervlakte 45 m2
Bouwjaar 2016
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 265.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht