Dr W Dreesstraat 12

3214 XH ZUIDLAND € 235.000,-
Woonopp. 79 m2
Perceelopp. 142 m2
1 badkamer
1 toilet
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1966
Omschrijving In het leuke en gezellige dorp Zuidland is deze tussenwoning gelegen. Deze woning is gebouwd in de jaren ’60. De woning heeft 3 slaapkamers en een ruime bergzolder waardoor er voldoende ruimte is voor gezinnen of iemand die voldoende ruimte wil. Door de eenvoudige afwerkingsstaat aan de binnenzijde biedt deze woning een geweldige kans om jouw droomhuis te creëren. Om je alvast op weg te helpen is er een bouwkundig rapport beschikbaar. Kortom een woning met potentie.

De indeling is als volgt:

Via de hal, welke is voorzien van de toiletruimte en meterkast bereikt u de woonkamer. Dit is het type doorzon en daardoor ook voorzien van veel lichtinval. De woning wordt verwarmd via een gashaard welke in de woonkamer aanwezig is. Aan de achterzijde bevindt zich de dichte keuken en is ingericht met een eenvoudige keukenopstelling.

De achtertuin is voornamelijk op het noordwesten gesitueerd en heeft achter in de tuin een stenen berging.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 2 met een vaste kast en de badkamer met douche, en wastafel.

Via een vlizo trap bereikt u de 2e verdieping met een ruime bergzolder welke ook voorzien is van een dakraam.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1966;
• Verwarming via een gashaard;
• Het warme water is afkomstig van de boiler;
• Houten ramen en kozijnen;
• Projectnotaris: Verzijl Notarissen te Hellevoetsluis;
• Het perceeloppervlak is circa 142 m2. Dit is echter een geschatte grootte waarbij de exacte grootte bij nadere kadastrale uitmeting zal blijken;
• De niet bewoningsclausule- en ouderdomsclausule wordt opgenomen;
• Er is een bouwkundig rapport aanwezig;
• Energielabel G.


Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Tussenwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 79 m2
Bouwjaar 1966
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 235.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht