Paradijsstraat 37

3214 AM ZUIDLAND € 300.000,-
Woonopp. 125 m2
Perceelopp. 242 m2
1 badkamer
1 toilet
5 kamers waarvan
4 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1976
Omschrijving In het leuke en gezellige dorp Zuidland is deze hoekwoning gelegen. De woning is eenvoudig afgewerkt en gelegen op een perceel van maar liefst 242 m² eigen grond.

De indeling is als volgt:

Via de entree komt u in de hal met het toilet en een royale berging. Bij binnenkomst in de woonkamer treft u aan de rechterzijde de half open keuken. Deze is ingericht met een vaatwasser, koelkast, vriezer, oven, keramische kookplaat en een afzuigkap. De woonkamer geeft u toegang tot de riante achtertuin.

De achtertuin is voorzien van bestrating en borders en beschikt over een kleine extra houten berging. De voortuin is eveneens riant te noemen.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. Deze ruimte is voorzien van een douchecabine, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

Op de 2e verdieping vindt u op de overloop de c.v. combi-ketel en een 4e slaapkamer met bergruimte.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1976;
• Energielabel C;
• AWB c.v. combi-ketel uit 2008;
• Projectnotaris: Verzijl Notarissen te Hellevoetsluis;
• De niet-zelfbewoningsclausule- en ouderdomsclausule wordt opgenomen.


Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Hoekwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 125 m2
Bouwjaar 1976
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 300.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht