Prins Bernhardstraat 21

3214 CN ZUIDLAND € 250.000,-
Woonopp. 72 m2
Perceelopp. 272 m2
1 badkamer
0 toiletten
4 kamers waarvan
3 slaapkamer(s)
Gebouwd in
1947
Omschrijving In een leuke straat van het gezellige dorp Zuidland is deze traditioneel gebouwde 2/1 kapwoning gelegen. De woning ligt op een goed perceel van 272 m² eigen grond waardoor er een riante achtertuin is. De afwerkingsstaat is eenvoudig en de woning zal gemoderniseerd moeten worden. Wanneer dit is gedaan is het niet alleen de ideale woonlocatie maar ook het ideale huis!

De indeling is als volgt:
Via de hal, welke is voorzien van de toiletruimte bereikt u de woonkamer. Dit is het type doorzon en daardoor ook voorzien van veel lichtinval. Achter in de woonkamer is de doorgang naar de half-open keuken. In de kelderkast is tevens de groepenkast. Ideaal is de bijkeuken/berging welk zich naast de keuken bevindt.

De achtertuin is voornamelijk op het zuid-oosten gesitueerd en heeft achter in de tuin een stenen berging.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 2 met een vaste kast en de badkamer met douche en wastafel met meubel.

Via een vlizo trap bereikt u de bergzolder al waar tevens de opstelplaats van de c.v. combi-ketel is.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1947;
• Projectnotaris: Verzijl Notarissen te Hellevoetsluis;
• De niet bewoningsclausule- en ouderdomsclausule wordt opgenomen;
• Energielabel E;
• Intergas HR c.v. combi-ketel uit circa 2016.

Plattegrond:
Van deze woning is een plattegrond aanwezig.

Meetrapport:
Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de Vastgoedpro voorwaarden. De meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede (de medewerkers van) WM Makelaardij van alle aansprakelijkheid ter zake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Kenmerken
Type Twee onder een kapwoning
Soort Eengezinswoning
Woonoppervlakte 72 m2
Bouwjaar 1947
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vraagprijs € 250.000,-
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem contact op met ons.



0181 30 10 09 info@wmmakelaardij.nl
Deel deze woning
Terug naar het woningoverzicht